Belevenissen

Week van vrijdag 26 april tot vrijdag 3 mei 2013

Franka, Martien en de kinderen zijn woensdag 24 april voor een weekje naar Portugal vertrokken. Wij waren weer de gelukkige die voor de dieren op de boerderij mochten zorgen. Opa en Oma ( vader en moeder van Franka) verbleven in het woonhuis van Martien en Franka om samen op Boyca en Barrie te passen. Helaas was het door de drukke werkzaamheden van Connie pas mogelijk om vrijdag richting de Peelhoven te vertrekken. Vrijdagmiddag hebben we nog even lekker rustig aan gedaan. Vanaf zaterdag hebben we elke dag heerlijke wandelingen gemaakt met Angel en Devil. Angel heeft de hele week geen ene lange wandeling over hoeven te slaan. Ze was heel de week in goede doen ook al had ze het 's avonds vaak moeilijk. Na een nacht slapen stond ze weer als eerste bij de deur om weer op pad te gaan. Donderdag hebben we zelfs een wandeling van 5 kilometer met de honden gelopen. Dit was voor Angel wel heel lang geleden dat zij zo'n lange afstand mee kon. Na afloop was ze op, maar haar vrolijkheid heeft ons zo goed gedaan. De honden hebben extra kunnen genieten van de grote tuin. Het gedeelte van de tuin waar andere jaren de paarden stonden is nu via een hek vanuit  de gewone tuin voor de honden toegankelijk. We hebben afgelopen week ook heerlijk gewinkeld en genoten van het lekkere weer en de heerlijke hottube. Dinsdag avond kwamen onverwachts Wesley en Nathaly nog langs, zij zijn gebleven tot donderdag ochtend. Latoya heeft lekker op Farras gereden. Ondanks dat we al heel wat jaren op de Peelhoven komen hebben we weer nieuwe bossen en leuke plaatsjes ontdekt. Vrijdag morgen was het helaas alweer tijd om richting Rotterdam te vertrekken. We zijn er een heerlijke week tussen uit geweest, maar voor ons en de honden had het nog wel even mogen duren. Angel heeft ons weer verrast met haar super enthousiasme en wat zou de Brabantse omgeving haar elke keer weer doen opleven? Franka en Martien wij willen jullie nogmaals bedanken voor het gestelde vertrouwen en de schitterende bos bloemen. Hopelijk tot heel gauw.

Drukke bedoening bij de ruif met verse hooi Even de rijbak glad trekken
   
Latoya met haar favoriet Farras Farras krijgt een knipbeurt
   
Zoooo,,,die lijkt tenminste weer op een Fjord Als beloning mag Farras in de glad getrokken bak rijden...maar voor wie is nou eigenlijk die beloning ??
   
   
   
De enorme afgebakende tuin waar de honden zich helemaal uit kunnen leven Devil kan niet wachten
   
Yeeeaah rennen maar Twee katapults worden afgeschoten
   
Ja gooien maar !!!! Doe nog maar een keer
   
Is dat even genieten zeg Hehe lekker hoor zo'n tuintje
   
  Oja...er moest natuurlijk weer geposeerd worden pfffff
   
Nou,,,,gaan we weer !! Devil neemt de hindernis als een springbok
   
Klaar ??? jammer hoor Genieten op een terrasje in Venray
   
Lekker een stukje wandelen in de bossen bij St, Anthonius, 5 km was geen probleem voor Angel En dit zijn de bossen van Milheeze
   
Ook hier hebben we heerlijk gewandeld De smalle wandelpaadjes in de bossen van Milheeze
   
Farras moest even een klusje opknappen Kom maar eens mee Farras
   
Zo....we gaan even het gras maaien Doe je best Farras
   
   

 

 

Lekker weekendje weg 01-03-2013 t/m 03-03-2013

Naar aanleiding van ons 25 jarig huwelijk in augustus 2012 hebben wij van Franka en Martien, de eigenaren van de Peelhoven, een weekend verblijf op de Peelhoven kado gekregen. Dit weekend was het zover dat wij de kadobon konden gaan verzilveren. Vrijdag lekker op pad vanuit Rotterdam. Angel, waar het de laatste dagen niet zo heel goed meeging, sprong van enthousiasme zelfs over Devil heen. Als dat maar goed zou gaan. In de auto hebben de honden heerlijk rustig geslapen, maar bij aankomst vond Angel het weer nodig om als een bezetene uit de auto te springen. Na even lekker door de tuin gedold te hebben zijn we lekker op pad gegaan met de honden.

Na deze wandeling was duidelijk aan Angel te merken dat ze wel heel veel van zichzelf had geŽist. Nou maar hopen dat ze na een nacht slapen weer een beetje opgeknapt zou zijn. Zaterdag morgen was Angel gelukkig weer opgeknapt en hebben we 's morgens met Angel en Devil een lekkere wandeling gemaakt. Aan Angel was duidelijk te zien dat ze er van genoot. Wij zijn nog even wezen shoppen en in de middag zijn we weer lekker op pad met de honden gegaan. Ook nu genoot Angel weer en kreeg er geen genoeg van. We hebben natuurlijk wel een beetje rekening met haar gehouden. Nu wat extra pijnstilling en hopen dat ze morgen weer kan genieten van een wandeling.

 Zondag morgen hadden de honden er weer duidelijk zin in. Ook Angel liet heel duidelijk merken niet van plan te zijn rustig aan te doen. Waar haalt ze toch elke keer in het Brabantse de kracht vandaan. Angel verbaasde ons zelfs door over sloten te springen alsof er niets aan de hand is. Na een paar uurtjes uitrusten voor de honden hebben we de laatste wandeling door het Brabantse land voor dit weekend gemaakt. Angel heeft ons weer verbaasd doen staan dat zij na een aantal weken waarin ze niet in echt in haar hum was toch nog lekker te kunnen genieten. Hopelijk blijft  ze zich weer een poosje beter voelen, maar dit neemt niemand ons meer af.

Daarna was het helaas weer opruimen en richting Rotterdam. Franka en Martien... wij, Angel en Devil hebben weer genoten van ons weekendje Peelhoven. Nogmaals heel erg bedankt en hopelijk tot gauw.

 

Heerlijk wandelen in het brabantse land
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Maandag 23 juli 2012

De laatste dagen was het al lekker weer, maar moest het baasje helaas werken. Hij had geen tijd om rustig foto's te kunnen maken. Vandaag had de baas zijn vrije dag en gingen Angel en Devil lekker met hem op pad. Omdat ze zo'n heerlijk weer was mochten ze ook lekker zwemmen in de sloot. Zowel Angel en Devil hebben heerlijk genoten. Vanavond is aan Angel heel goed te merken dat heerlijk rennen en ook nog zwemmen eigenlijk teveel is geweest. Ze is helemaal uitgeteld. Nou ja het is ook wel eens heerlijk om eens een keer heel gek te doen. De komende dagen krijgt Angel weer wat meer rust zodat ze weer op adem kan komen

Devil eet gelijk terwijl hij van het water geniet  
   
Angel en Devil genieten samen  
   
Angel heeft een stok gevonden Hť Devil kijk mij is
   
Devil heeft duidelijk geen aandacht voor Faye Faye rekt zich nog meer uit
   
Angel krijgt er allemaal niets van mee. (lekker wijffie) Flash slaapt ook rustig
   
Flash wil toch het zwembad inspecteren hallo waar gaat dat luchtbed heen
   
Japie ( misschien wordt het nu wel tijd om hem Jaap te gaan noemen)  
   
   
   
 

 

   

Zondag 3 juni 2012

Met Angel gaat het redelijk. Ze heeft goede, maar zeker ook mindere dagen. Ze blijft verder heel vrolijk en heeft zichtbaar genoten van het warmere weer van afgelopen dagen. Met Devil gaat het prima. Hij vermaakt zich goed met de wandelingen in het bos en genot van het water in de tuin. MichaŽl heeft van de week weer een aantal foto's gemaakt van Angel en Devil.

 

Hallo baas zie je ons wel

   

Voor Angel is het hoge gras erg vermoeiend

 
   

 

Heerlijk samen ravotten

   

Angel even poseren in het hoge gras Devil kan natuurlijk niet achter blijven
   
   

Weekend 27 t/m 30 april 2012 Peelhoven

Vorige week zaterdag waren we op bezoek bij Franka en Martien van de Peelhoven. Omdat er een vakantie week geannuleerd was en alleen een midweek geboekt was door andere mensen bleek dat het weekend de vakantieboerderij niet was volgeboekt. Ons werd de vraag gesteld of wij zin hadden om aankomend weekend te komen. Helaas was onze eerste reactie, MichaŽl moet werken. Toch klonk een weekendje weg ons wel heel goed in de oren. Gelukkig kon MichaŽl twee dagen vrij krijgen. Maandag morgen op Koninginnedag zullen wij 's morgens richting Rotterdam vertrekken omdat MichaŽl 's middags weer moet werken.

Vrijdag avond arriveerden we rond een uur of 6 in onze vertrouwde vakantieboerderij.  Het was heerlijk weer zodat we nog lang buiten hebben kunnen genieten. 's morgens  was Angel niet in al te beste doen dus voor ons was het weer super om te zien dat haar ogen gelijk weer straalde. Samen met Devil heeft ze lekker in de tuin kunnen spelen. 's Avonds hebben we nog heel lang genoten van de zwemtub. Nou ja het was inmiddels nacht geworden.

 

Lekker samen ravotten  
   
Ja en wat doen Angel en Devil als ze een vreemde kat zien. Blaffen. Poes schrok zo dat hij spontaan in de boom sprong. Hij is er na zo'n vijf minuten verschrikt gehangen te hebben vanzelf weer uit gekomen en sluipend weggegaan. Samen poseren
   
Angels ogen stralen  
   
28 april 2012

Vanmorgen hebben we een heerlijke wandeling met de honden gemaakt. Angel genoot weer enorm en haar ogen straalde nog steeds. Het was droog weer en de temperatuur was goed. 's middags zijn we naar Uden geweest. Lekker geshopt wat gedronken en gegeten buiten op een terrasje. Zelfs de zon kwam af en toe even door.  De vakantie boerderij heeft  extra speelruimte voor de honden gemaakt en deze ruimte is nu ruim 2000 m2 helmaal omheind. Het grote veld is gelegen naast de vakantieboerderij. Angel en Devil hebben hier aan het eind van de dag super genoten. Devil heeft met een frisbee laten zien dat hij kan vliegen. Angel die normaal ook zo kan genieten van de frisbee  hebben we toch een beetje in bescherming genomen. Haar frisbee rolde we over de grond. Wat een verschil blijft het toch steeds. Thuis in haar sas maar timide en zodra ze op de Peelhoven is helemaal genietend en net weer iets over de grens. Vanavond kunnen we echt merken dat ze eigenlijk teveel heeft gegeven, maar ze genoten heeft ze vandaag zeker weten.

  Lekker samen rennen
   
  Angel poseert even
   
Lekker ontbijten Uden
   
Lekker op een terras in de zon in Uden  
   
  Devil
   
  Samen rennen
   
Angel met frisbee  
   
   
De frisbee terug brengen bij Latoya  
   
Even poseren  
   
   
   
En een serie foto's van flying Devil  
   
   
   
  Flying Devil
   
   
   
  Ook Angel genoot van de frisbee die voor haar over de grond ging
   
   
   
   
   
   
   
   
  Goed zichtbaar hoe groot de speelruimte voor de honden
   
   
   
   
29  april 2012

Vanmorgen weer een heerlijke wandeling gemaakt met de honden. Angel doet het nog steeds heel goed, maar liep vandaag gelukkig weer haar eigen tempo. Ze geniet zichtbaar, maar vandaag hebben we het met Angel verder rustig aan gedaan. Latoya heeft vandaag op de nieuwe aanwinst van de Peelhoven Wanda gereden. Om te kijken hoe ze op vreemde mensen reageerde was Latoya vandaag het  proefobject. Twee keer is het fout gegaan en lag Latoya op de grond. Gelukkig is er niets gebroken en zijn er alleen schaafwondjes en een pijnlijke heup aan het avontuur overgebleven. 's Avonds was het de bedoeling dat Latoya nog even op "haar" Farras zou rijden maar de spieren waren te stijf. In het begin van de avond werd de hottub opgestookt en hebben we van de zonsondergang in de tub genoten.

 

Latoya op Wanda  
   
   
   
   
   
   
   
   
En het gras werd ook nog even gemaaid De hottub met verlichting in de avond
   
30 april 2012

Vanmorgen was het alweer tijd om bijtijds richting Rotterdam te vertrekken. MichaŽl moet vanmiddag weer gewoon aan het werk. Wij en Angel en Devil hebben weer genoten van een weekend Peelhoven. Het was ondanks de slechte weersvoorspelling heerlijk weer en hebben geen regen gehad. Franka en Martien wij willen jullie wil heel erg bedanken voor jullie gastvrijheid. Wat is het toch steeds weer heerlijk tot rust komen in het Brabantse land.

 

 

Zaterdag 14 april 2012

Het heeft veel te lang geduurd voordat er een nieuwe update kwam, maar ja soms is het even niet anders. In huize Kemp hebben we op het moment druk en dan schiet de website er  helaas even bij in. Verder hebben de honden hier geen last van, maar de foto's bleven even achterwegen. Met onze Angel gaat het redelijk tot goed. Ze geniet van haar leventje ook al heeft ze zeker veel mindere dagen. Op het moment gaat ze vaak lopend met Connie mee naar het werk zodat ze wel lekker wandelt, maar geen gekke ren en vlieg partijen met Devil uitvoerd. Terwijl Angel met Connie naar kantoor gaat maakt Devil lekkere wandelingen met MichaŽl. MichaŽl komt soms met Devil naar kantoor waarna we met elkaar naar huis lopen. Hier geniet Angel dan weer zichtbaar van. Met Devil gaat alles prima en of hij nu alleen of met Angel naar buiten gaat hij geniet van de wandelingen.

 

   
Angel wacht op Devil Samen genieten
   
Ze blijft met Devil lekker rennen Devil geniet van zijn stok
   
Devil blijft rennen Devil geniet ook met de bal
   
Angel geniet op haar manier Devil komt even bij Angel uitrusten
   
Ja er moet natuurlijk ook geposeerd worden Angel is vandaag zichtbaar in goede doen
   
  Onze boef
   
  pff ben nu wel moe hoor
   
   

Zaterdag 4 februari 2012

Gisteren is er zoals bijna in heel Nederland een flink pak sneeuw gevallen in Rotterdam. We hebben gisteren en vandaag heerlijk genoten met Angel en Devil. Heerlijk vinden ze de sneeuw en gaan elke keer wanneer ze buiten zijn uit hun dak. Aan Angel kunnen we merken dat ze heel graag wil, maar haar gewrichten willen niet meer zo meewerken als vroeger. Na een ravot partij gaat ze soms even liggen en laat duidelijk merken dat ze niet meer kan. Om haar toch van deze periode te laten genieten maken we met haar kortere wandelingen en geven haar wat meer pijnstilling. Hopelijk krijgt ze na de sneeuw en kou weer een betere periode.

Angel met witte snuit  
   
samen spelen Devil loopt Angel onderste boven
   
Devil wacht er gaat gebeuren Angel geniet met haar bal
   
   
   
Heerlijk koppie  
   

 

  Boeffie Devil
   
Even nog samen poseren Je ziet toch wel dat ik moe ben.
   
   
   

Zondag16 oktober 2011

Toen Wesley vorig jaar 21 jaar werd heeft hij van ons een tegoedbon gekregen voor een tandemsprong skydiven + dvd opname. Ooit had hij door laten schemeren dit graag een keer te willen doen. Door een dramatische zomer kwam het er maar niet van een sprong te plannen. Een paar weken geleden had hij de 16e oktober geprikt. Nu was het maar duimen dat het een beetje normaal weer zou zijn. Want bij teveel laaghangende bewolking en regen wordt er in ieder geval niet gesprongen.  Omdat er vandaag goed weer voorspeld werd zijn wij vanmorgen bijtijds vanuit Zuidbroek  vertrokken om deze sprong niet te willen missen. Wesley moest om kwart over drie op Vliegveld Zestienhoven zijn. Hier kreeg hij alle instructies daarna werden ze allemaal in het vliegtuig geladen. Omdat ze in Rhoon zouden worden gedropt zijn wij gelijk die richting op gegaan. Bij aankomst op de dropzone werd ons het ťťn en ander uitgelegd. Toen we het vliegtuig aan zagen komen vliegen begon ik Connie het toch wel heel spannend te vinden. Het vliegtuig moest nog hoger klimmen naar 4500 meter. Op een gegeven moment zagen we dat er meerdere parachutisten uit het vliegtuig  sprongen. De meeste tandemspringers hadden allemaal een eigen cameraman naast hun vliegen. Het was heel mooi en spannend tegelijk om Wesley naar beneden te zien komen. Na het landen was heel duidelijk om te zien dat hij hier erg van genoten  Na afloop werden alle spullen afgedaan en ingepakt. Daarna zijn de springers weer richting Zestienhoven gereden waar hun dvd opnames overhandigd zullen worden.

Onderweg naar de dropzone kwamen we deze krullenbollen tegen. Het zijn varkens met krulletjes haar, ik weet niet hoe het met jullie zit maar wij hadden dit soort varkens nog nooit gezien Daar komt Wesley aan boven de dropzone, hier is het vliegtuig nog aan het klimmen naar 4500 meter voordat ze uit mogen stappen. Deze foto is trouwens sterk ingezoomd want het vliegtuig was met het blote oog bijna niet te zien.
   
Ook deze foto is sterk ingezoomd daardoor is het witte stipje goed te zien. Herkennen jullie Wesley al. Tussen hemel en aarde
   
Even een gezellig onderonsje  
   
   
   
Nog een klein stukje, voetjes vooruit om de landing in te zetten En weer terug op aarde
   
  Met beide beentjes op de grond
   
Onze glimworm....zou ie genoten hebben Zullen we nog een keer ?? jaja eerst sparen
   
   
   

 

 

 

 

Donderdag 1 september 2011

 

Vanmiddag is MichaŽl samen met Latoya en Angel en Devil op pad gegaan met de camera. Het was weer eens tijd om foto's te maken. Het lijkt dat Angel zich iets beter voelt en straalt weer iets meer wanneer zij op pad is. Ook lijkt het herstel van een uitje uit korter is dan ervoor. We hopen dat dit natuurlijk nog verder doorzet, maar we zijn al heel blij met hoe ze zich op het moment voelt.

lekker op pad Jaja zelfs Angel gaat even lekker uit haar dakje
   
Genieten in het water en ook Angel geniet van het water
   
  Samen poseren
   
   
   
   
   
   
   
Spelen met zijn bal in het water En ze blijft genieten
   
   
   
Wat een kanjer hť  
   

Zo hopen we Angel nog heel veel te zien. Ze heeft vandaag zo genoten
   
   

Zondag 12  en maandag 13 juni 2011

Onverwachts was MichaŽl afgelopen zondag een dag vrij en hadden wij vernomen dat de vakantieboerderij dit weekend vrij was. Dus na overleg met Franka en Martien konden we zondag en maandag lekker gaan genieten van de boerderij. Zondag morgen vroeg op pad om twee daagjes te gaan genieten. Omdat Latoya deze week tentamens heeft moest zij heel veel leren. Gelukkig was het heel mooi weer dus dit kon in de tuin gebeuren. 's middags zijn wij met Angel en Devil een stuk gaan wandelen. Tot aan deze wandeling hadden wij eigenlijk geen vooruitgang gezien bij Angel, maar tijdens de wandeling heeft ze ons gelukkig laten zien dat ze zich wat beter voelt. Ze loopt nog steeds haar eigen tempo, maar soms ging ze op haar manier even uit haar dakkie. En af en toe straalde ze even en dit is heel erg fijn om te zien. Gelukkig bij thuiskomst heeft ze heerlijk geslapen, maar was niet helemaal doodop zoals ze de laatste weken was. Ook daarna was ze nog vrolijk en kwam soms met een stok op ons af om te spelen. Dit hebben wij al weken niet van haar meegemaakt. Op zondag kregen Franka en Imke aan huis paardrijles en Latoya mocht met Max ook meerijden. ( even ontspannen moet kunnen toch?) Ook zondag was het lekker weer, wel bewolkt maar hebben geen regen gehad. Maandag nacht moest MichaŽl weer werken dus rond een uur of 18.00 uur zijn we weer richting Rotterdam vertrokken. Franka en Martien weer heel erg  bedankt voor jullie gastvrijheid. Niet wij alleen genieten elke keer van jullie gastvrijheid en het Brabantse land maar zelfs Angel en Devil genieten super bij jullie. Helaas zullen wij nu tot eind jullie geduld moeten hebben om weer van jullie gastvrijheid en de boerderij te komen genieten.

Terwijl Latoya druk aan het leren is komt Angel kijken of ze ook nog even met haar wil spelen Terwijl Devil lekker met een stok speelt begint Angel ook ineens te rennen.
   
Devil Angel straalt
   
  Angel wordt ontdaan van haar vachtje
   
hť baas kom op we gaan?
 
Franka op Arola Franka Imke en Latoya
   
  Ook Latoya krijgt les van Marieke
   
   
   
En nog even een buitenrit En ze worden door de achterblijvers aandacht gevolgd
   
op pad en weer terug
   
Terwijl de dames paardrijden kan MichaŽl het niet laten om het gras te gaan maaien En maar genieten
   

Meivakantie vrijdag 29 april t/m maandag 9 mei 2011

Minstens een half jaar geleden kregen wij de vraag of we in de meivakantie op de Peelhoven wilde komen logeren. Martien, Franka en de kids gaan a.s maandag heerlijk een week genieten van de Portugese zon. Franka's ouders komen in het huis logeren en wij in de vakantieboerderij. Wij gaan de aankomende week de paarden verzorgen en eventuele klusjes doen die op de boerderij gedaan moeten worden. We worden nog eens echte boeren.

29-04-2011

Vrijdag morgen rond 10.00 uur zijn we vanuit Rotterdam vertrokken en na een voorspoedige reis kwamen we bijtijds in Venhorst aan. We zijn hier een paar dagen eerder  pas vertrokken dus het was net of we niet weggeweest zijn. Ook het weer is weer fantastisch. Tegen de avond heeft Latoya Max uit de wei gehaald om heerlijk in de bak te rijden. Terwijl Latoya reed heeft Connie foto's gemaakt. MichaŽl is met Angel en Devil lekker gaan wandelen.

 

Zo..Max is er weer klaar voor Flink de pas er in
   
ťťn bonk spier  
   
Lekker wandelen op de boerenlandweggetjes Hehe fff wat drinken hoor
   
   
   

Lekker uitrusten in het avondzonnetje
   
   

Zaterdag 30 april 2011

Vanmorgen zijn we naar Uden geweest om te kijken hoe ze in het Brabantse Koninginnedag vieren. Er was net als in heel veel steden vrijmarkt, maar er was ook een braderie. Vanmiddag heeft Latoya een buitenrit gemaakt met Farras. MichaŽl is op de fiets meegegaan. 's avonds heeft Latoya Max weer uit de wei gehaald en in de buitenbak gereden.

Farras is aan de beurt  om te gaan rijden op de boerenlandweggetjes, Firouse is het hier duidelijk niet mee eens en pakt Farras van Latoya af Nou....die Farras heeft er erg veel zin in pffff
   
Maaaaar...er kan er maar ťťn de baas zijn  
   
Waar blijven ze nou ???  Heeey volgens mij ruik ik het baasje al
   
   
Zondag 1 mei 2011

Vandaag moest Franka samen met Krypto een wedstrijd rijden in Schaijk. Wij zijn meegegaan om te kijken. Het was een geslaagde dag want Franka heeft samen met Krypto 2 winstpunten behaald.

 

Zadeldekje met eigen logo.....decadent hoor !! Franka is met Krypto aan het inrijden...Krypto is flink op gepimpt
   
De harde kern En hier het echte werk
  Martien leest op wat Franka moet doen
   
  Krypto gedraagt zich als een echte Salinero
   
Maandag 2 mei 2011

Vanmorgen was het dan zover. Heel de familie van den Hoven is voor een week op vakantie. MichaŽl heeft ze naar het vliegveld gebracht.

Nou het klinkt best stoer, aankomende week zijn wij eigenaar van boerderij de Peelhoven. Nou ja opa en oma passen op het huis,maar wij verzorgen al het beestenspul en hebben instructie gekregen voor wat er allemaal nog moet gebeuren op de boerderij. Dat wordt best druk voor van die stadsmuizen zoals wij. Maar wij gaan dit klusje natuurlijk wel even klaren.

   
Boer MichaŽl in de wei met boerendochter Latoya Farras en Firouse vinden het maar rare snijbonen die Rotterdammers  die zonodig moeten boeren
   
Zo...weer fff lekker op Max  
   
Die Martien ligt lekker met zijn luie reet in de zon en ik maar zwoegen op de boerderij. Maar ja het lijstje moet worden afgewerkt hť!! Dit is nou een vers kippe ei mensen.  Dit is ei nummer twee Franka...iets beter zoeken de volgende keer ;-)
   

Dinsdag 2 mei 2011

Vanmorgen gingen Latoya en MichaŽl de wei in om de sproeiers te verplaatsen. Ze werden direct gevolgd door Firouse en Arola. Zij hielden heel nieuwsgierig MichaŽl en Latoya goed in de gaten. Daarna zijn we met Angel naar de dierenarts geweest. Ze is al een paar weken niet helemaal in haar hum. Ze loopt wat minder en rent zeker niet zoals we van haar gewend zijn. Ook is het ons opgevallen dat vanaf zondag haar voorpootjes wat dikker zijn. De dierenarts heeft niet direct iets kunnen vinden. Haar temperatuur was niet helemaal in orde en er lijkt een ontsteking te zitten. Ze heeft een prik gekregen en druppels om de ontsteking te onderdrukken. Verder is niet helemaal duidelijk of er aan haar achterhand iets is, daarom hebben we besloten om een rŲntgenfoto  te laten maken. Het rŲntgen apparaat is op het moment niet in de praktijk aanwezig en wij hebben een afspraak kunnen maken voor woensdagavond 19.30 uur. Dus wordt vervolgd. Bij thuiskomst kreeg Angel even een opleving en heeft heel even samen met Devil lopen ravotten. Helaas was het snel weer over, maar ze heeft even zichzelf lekker kunnen uitleven.

Tijdens het schoonmaken van de vijver kwam MichaŽl tot een heel nare ontdekking. ťťn van de boerderij poezen "Breezer" is helaas overleden. Zij is waarschijnlijk rustig overleden. Ze lag opgerold in de rietkraag alsof ze lag te slapen. Gelukkig heeft zij niet geleden en heeft ze een mooi leven op de boerderij gehad. We hebben haar een waardige laatste rustplaats gegeven. (Rust zacht Breezer).

's middags is Latoya met Devil samen wezen fietsen.

Firouse is de nieuwsgierigste van het stel en zodra je de wei in loopt komt ze altijd even kijken wat je nou weer komt uitspoken

MichaŽl en Latoya worden gevolgd door Firous en Arola

Latoya geniet samen met haar kanjers

   
   
Devil leeft zich uit gevolgd door Angel Ons meissie
   
Onze kanjer  
   
De wind helpt Angel om haar oor omhoog te houden Samen fietsen
   
Latoya aan de andere kant van het land En weer terug op de boerderij
   
Farras vindt de heg wel heel lekker smaken De paarden hebben alle aandacht voor Angel en Devil...weer die nieuwsgierige Firouse
   
Woensdag 4 mei 2011

De paarden maken het goed. Vanmorgen bij het verzetten van de sproeiers kwamen alle paarden weer aangestormd. Deze dag mocht Max mee in de trailer om een bosrit te gaan maken. De fietsen gingen ook mee zodat MichaŽl en Connie ook van de natuur konden genieten. Latoya is op pad gegaan, maar Max vond het helemaal alleen over de hei toch niet zo'n goed idee. Later zijn Max samen met Latoya bij ons komen rijden. Het leek wel of hij zijn vriendjes miste. Daarna was hij weer rustig en zijn we met zijn drietjes verder gegaan.

Fietsen worden in de trailer gezet  
   

 

Kom Max daar gaan we Latoya in de Jeep
   
Zo...klaar voor de tocht Max en Latoya voor het eerst samen alleen op pad
   
Heerlijk sjokken over de hei Samen over de heide
   
  De broodjes shoarma liggen al klaar
   
Max vond het toch niet zo heel gezellig alleen zonder vriendjes op pad Net zoals de honden moet Max ook even poseren
   
Samen met elkaar vond Max het geen probleem Zo daar zijn we weer terug bij de trailer, Latoya heeft duidelijk genoten
   
Donderdag 5 mei 2011

Gisteravond zijn we met Angel teruggeweest  naar de dierenarts. Ze heeft eerst een rousje gekregen om vervolgens slapend de rŲntgenfoto te ondergaan. De uitslag is minder gunstig. Angels linker heupkop is kleiner dan de kom waardoor er ruimte zit in het heupgewricht. Daardoor schijnt ze dus pijn te hebben waardoor ze zich niet lekker voelt. We hebben het advies gekregen om extra spiermassa op  te gaan  door middel van fietsen en zwemmen. Ze krijgt nu pijnstillers en moet voorlopig injecties krijgen met anabole om haar spieren te versterken. Voorlopig moet ze elke week een injectie krijgen. Na afloop heeft ze een injectie gekregen om weer bij te komen, maar dat werkte maar heel langzaam. Toen we weer bij Devil thuis kwamen werd Angel helemaal afgepoetst door Devil. Hij ging heel dicht bij haar liggen en gaf af en toe een lik over haar kop. Toen we naar bed gingen was Angel nog heel duf. Vanmorgen was ze een stuk opgeknapt en in de loop van de dag wordt ze steeds beter.Devil blijft haar in de gaten houden. Wat een kanjer hť. Met de paarden gaat het ook goed. Kevin blijft steeds de eerste die aangerend komt als er iets lekkers gegeven wordt gevolgd door Firouse. Wat een droppie is dat zeg. Imke mogen wij hem een poosje meenemen naar Rotterdam, krijg je hem over een paar weekjes weer terug.We zullen goed voor hem zorgen. Verder gaat alles goed op de boerderij. Het is heerlijk weer dus van ons mag het nog wel even duren.

Ja .......ik ga er echt niet van haar zeiden hoor!!!!  
   
Kevin komt aangerend De rest doet het rustiger aan
   
 
Firouse en Farras  
   
   
   
 
Max lekker aan het rollen  
   
Vrijdag 6 mei 2011

Gisteren in de namiddag zijn Wesley en Nathaly aangekomen. Zij blijven gezellig een paar dagen bij ons op de boerderij logeren. 's avonds hebben Latoya en Nathaly in de bak gereden op Max en Farras. Op de vraag of Wesley ook op Farras zou willen rijden kwam ineens een bevestigend antwoordt. Latoya heeft haar cap afgestaan aan Wesley en daar ging hij hoor. Nou voor de eerste keer deed hij het best goed. Vandaag zijn we met z'n alle naar Den Bosch geweest. We hebben een rondvaart gemaakt over de binnen Dieze. Daarna hebben we heerlijk gelopen door Den Bosch en hebben een bezoek gebracht aan de Sint Jan Kathedraal. Toen wij binnen waren was er een trouwerij aan de gang. Na thuiskomst zijn we op pad gegaan met Angel en Devil. Het gaat vandaag redelijk met haar. Ze kijkt bij vlagen soms wat helderder uit haar ogen. Tijdens de wandeling heeft ze rustig met ons meegewandeld. Maar na thuiskomst gaat ze dan gelijk weer liggen. Zelfs het drinken doet ze liggend. Vanavond na het eten zijn Latoya en Nahtaly weer in de bak gaan rijden. Heel leuk om te zien is dat die gekke Farras heel erg naar Max toe. Ook nu heeft Wesley weer op Farras gereden. Hij vond het moeilijk om in galop te komen, maar Latoya ging voorop en toen ze Farras riep ging ook hij in galop. Nou Franka en Martien dat wordt nog wat al die paardrijders.Helaas was het te donker om te fotograferen toen Wesley ging paardrijden.

Latoya samen met Angel aan het fietsen Poes is via een boom op de schuur geklommen.
   
Daar komen ze weer aangerend En vol in de ankers
   
  samen poetsen
   
Samen gezellig naast elkaar rijden Wesley wordt geholpen door Latoya
   
in de rondvaartboort over de binnen Dieze Wesley en Nathaly
   
Sint Jan  
   
  Trouwen
   
   
   
   
   
Nathaly op Max  
   
Zaterdag 7 mei 2011

Vanmiddag zijn Max en Farras in de paardentrailer geladen om samen met Latoya en Nathaly een rit in het bos en over de heide te gaan maken. MichaŽl en Wesley hebben de fietsen meegenomen en zijn daar een fietsrit gaan maken. Max en Farras hebben zich goed gedragen en Franka je gelooft niet dat Farras zelfs een paar keer zelf voorop ging lopen. De rest van de paarden maken het ook goed. Met Angel gaat het redelijk. Soms loopt ze gewoon en soms zakt ze door haar achterpootjes. Vanmiddag kwam ze ineens met een dennenappel aanlopen. Ze wilde dat we met haar speelde. Als er dan 1 keer achteraan is gegaan gaat ze weer tevreden liggen.Devil past zich heel erg goed naar Angel aan.

  Max wordt opgezadeld
   
Ook Farras moet eraan geloven De dames zijn gereed
   
Genieten van de buitenrit  
   
   
   
Even wat drinken  
   
 

Weer terug bij de trailer  
   
Zondag 8 mei 2011

Vanmorgen met de honden een lange wandeling gemaakt. Angel loopt wel los maar blijft rustig naast ons lopen. Devil probeert haar elke keer uit te dagen, maar helaas voor Devil geeft ze daar geen gehoor aan. We zijn wel blij dat ze zelf weet tot hoever ze kan gaan en niet over haar grenzen gaat. Ze loopt wel met ons mee, maar van harte is het niet en bij terugkomst gaat ze ook gelijk weer liggen. Er is dus nog niet echt heel veel verbetering te zien. Alleen wanneer ze haar pijnstillers krijgt wordt ze wat vrolijker. Ze is wel heel aanhankelijk en zoekt elke keer contact. Na een heerlijk ontbijt met leuke kado's van de kinderen voor moederdag zijn Wesley en Nathaly weer richting Rotterdam vertrokken. Vandaag was het weer waanzinnig weer en helaas voor Latoya te warm om overdag paard te rijden. Verder gaat het met de paarden uitstekend. Zodra je maar bij de wei in de buurt komt dan komen ze allemaal op ons af. Vanmorgen liep Latoya met Devil langs het weiland en toen kwam Firouzeh, die bleef hen steeds volgen. Als Latoya met Devil naar links liep liep Firouzeh ook naar links en andersom. Dat was een heel leuk gezicht. We hebben de laatste nog ontbrekende klusjes op de boerderij uitgevoerd. Wat ons betreft is onze missie geslaagd, nu maar afwachten wat Franka en Martien er van vinden. Dit was onze laatste volledige dag van onze (werk) vakantie. We hebben nog geprobeerd om Franka, Martien en de kids een week langer in Portugal te laten blijven, maar dit vonden zij niet zo'n goed idee. Morgen komen Franka en Martien weer thuis en zit het er voor ons weer op, wij zullen dan "onze" boerderij helaas weer over moeten dragen. De laatste update van deze (werk)vakantie zal dus weer vanuit Rotterdam gemaakt worden.

Even een flinke wandeling, Waarschijnlijk door de pijn kreeg Angel het niet voor elkaar om te blijven zitten tijdens het poseren. Zo... lekker op een stok kluiven is minder vermoeiend
   
sjokken achter het baasje aan Heey komen jullie nog ??
   
Moet MichaŽl in de haven niet zwoegen dan wel op de boerderij van Martien en Franka, pfffff wat een slavendrijvers. Hier bezig om de sproeiers te verzetten anders is het met deze droogte zo een zandbak. Latoya net uit bed, ze heeft zelfs de pyama nog aan, en gelijk even een gesprek met Arola en Kevin
   
Stofwolken van de aangerende paarden Nou ze hebben het wel erg warm
   
Ook Farras is er even bij gaan liggen Boer MichaŽl
   
Ja ook Latoya is in haar hum op de boerderij  
   
Ook achteruit rijden is voor Latoya een peulenschilletje Ja daar heb je kroelkontje weer
   
Angel helemaal uitgevloerd Devil wil wel even lekker spelen met de waterslang
   
Het kan niet gek genoeg zijn  
   
Devil geniet terwijl Angel zo ver mogelijk bij de waterslang vandaan probeerde te komen En weer ligt Angel helemaal uitgevloerd
   
   
Maandag 9 mei 2011

Vanmorgen na het ontbijt hebben we de vakantieboerderij in orde gemaakt voor de volgende bezoekers. Toen MichaŽl Franka, Martien en de kids van het vliegveld  ging halen heeft Latoya de laatste keer van deze vakante op Max gereden. Rond een uur of kwart voor twee waren de vakantiegangers terug en hebben we de boerderij weer overgedragen. Na het avond eten was het dan echt tijd om weer richting Rotterdam te vertrekken. Weer terug naar ons drukke bestaan. Franka en Martien wij vonden het een hele eer dat jullie de boerderij en jullie prachtige paarden aan ons hebben toevertrouwd. Wij en ook Angel en Devil hebben enorm genoten en hopen zo snel mogelijk weer terug te zijn.

Hť Max ga je mee  
   
Even lekker galoperen  
   
  Na inspannend werk even lekker afspuiten
   
Ik ben zo moe Dag Farras....tot gauw
   
   

 

Paasweekend vrijdag 22 april t/m maandag 25 april 2011

Het was de bedoeling  dat we ťťn van de paasdagen richting het Hoge Noorden zouden gaan. Helaas voor ons was het weekend bij de Stars al volgeboekt. Omdat de weersverwachting wel heel erg goed was besloten we om toch een andere bestemming te zoeken. Na veel vijven en zessen hebben we besloten om de caravan uit de stalling( in Brabant )te halen en een minicamping in het Brabantse te boeken. Nog even een berichtje gestuurd richting Franka en Martien ( eigenaren van onze bijna vaste vakantieboerderij) of zij het weekend tijd hadden voor een bakkie, kregen wij de vraag of we niet in de vakantieboerderij wilde komen. De mensen die dit weekend geboekt hadden moesten om gezondheidsredenen annuleren. Nou ja... die keuze was voor ons niet zo heel moeilijk. Stalling en camping weer afgezegd en vrijdagavond op richting de Peelhoven in Venhorst.

Zaterdagmorgen hebben we met Angel en Devil heerlijk gewandeld en de rest van de dag heerlijk rustig aangedaan en genoten van het zonnige weer. 's Avonds is Latoya samen met Franka en Imke en de paarden een heerlijke rit over de hei en door de bossen wezen maken. Zij kwamen prachtige Schotse Hooglanders en een kudde schapen tegen. MichaŽl en ik hebben een mooie wandeling gemaakt. Eerste paasdag zijn Latoya met Max en Franka met Arola vanaf de Peelhoven vertrokken voor weer een buitenrit. We hadden afgesproken met de dames bij restaurant de Heksenboom. Daar aangekomen werden Max en Arola op de speciale paardenplek vastgezet met een heerlijke emmer water en hooi. Terwijl wij met z'n allen lekker wat hebben gedronken. 's Middags na een wandeling met de honden zijn Martien en MichaŽl begonnen aan het verbouwen van het kippenhok. 's Avonds waren we uitgenodigd om te komen bbq-en. Dit was een hele gezellige avond. Paasmaandag zijn we een heel stuk gaan fietsen en hebben 's middags weer genoten van het super mooie weer. Aan het eind van de middag moesten wij de vakantieboederij weer verlaten omdat er nieuwe gasten zouden arriveren. Voordat we weer richting Rotterdam zijn  vertrokken hebben wederom genoten van een heerlijke bbq. Wij hebben genoten van een onverwachts langweekend op de Peelhoven.

Franka, Martien weer heel erg bedankt voor jullie supergastvrijheid en gezelligheid. Tot gauw.

MichaŽl en Connie genieten van het  mooie weer en het uitzicht op de paarden

   

Ook onze kanjers hebben genoten  
   

   
   

   
   

 

Farras en Arola worden gereed gemaakt voor de boswandeling

   
De Schotse Hooglanders Wat een uitstraling
   
Met zijn  drieŽn genieten van een buitenrit De prachtige nieuwe stallen
   
Max in zijn nieuwe stal Latoya en Max
   
Daar komen Franka en Latoya aan bij de Heksenboom Max wordt bij aankomst verzorgd en ontdaan van zijn zadel
   
De paarden parkeerplaats Arola en Max staan heerlijk te relaxen terwijl wij met elkaar wat drinken
   

Martien en MichaŽl aan het klussen aan het kippenhok. Hier staat Martien weer veilig op de grond.Hť Martien hihihi Dit zijn Bep, Toos en Truus. Ze kunnen nu weer genieten in het buitenhok.
   

Weekend 11 t/m 14 februari 2011

Afgelopen weekend zijn we een lang weekend naar vakantieboerderij "de Peelhoven" geweest. het was een cadeautje voor Connie's ouders omdat zij in December 2010 50 jaar waren getrouwd .

Vrijdag ochtend rond tien uur zijn we richting Brabant gereden. Nadat we alles hadden uitgepakt hebben we 's middags nog wat boodschapjes gedaan, helaas was het erg regenachtig waardoor we geen foto's hebben kunnen maken. 's Avonds is Wesley ook gekomen. Op zaterdag, na een heerlijke wandeling met Angel en Devil zijn wij naar Overloon gegaan. In Overloon is het Liberty museum gevestigd. Dit museum heeft de grootste collectie geschiedenis over de eerste en tweede wereldoorlog inclusief artillerie. Het was heel erg interessant om te zien wat er zich allemaal in de eerste en tweede oorlog heeft afgespeeld. Zondagochtend hebben we weer met de honden een lekkere wandeling gemaakt daarna heeft Latoya op Max gereden. dit was voor haar weer dikke pret. 's Middags zijn we naar het Boerenbond museum in Gemert geweest. Dat is een openluchtmuseum waar de tijd terug gaat naar 1900. Gelukkig mochten we ook de hele maandag nog blijven in de Peelhoven en het was 's morgens nog heerlijk weer. Latoya en Farras hebben een buitenrit gemaakt en MichaŽl en Connie zijn samen op de fiets meegegaan. Farras vindt het namelijk niet leuk om alleen naar buiten te moeten gaan. 's middags zijn we nog gaan shoppen in Uden. Na het avond eten was het weer tijd om alle spullen in te pakken en richting Rotterdam te vertrekken. We hebben weer genoten van een heerlijk weekend en de honden zijn nog steeds helemaal uitgeput. Franka en Martien tot gauw.

 

 

Het uizicht vanuit de tuin...wie kijkt nou naar wie ? "Klein" amfibievoertuigje in het Liberty museum
   
Een bommenwerper Broer en zus voor de bommenwerper
   
Lekker wandelen in de omgeving van de Peelhoven Devil met een tandenstoker
   
Natuurlijk fff poseren  
   
   
   
   
   
   
   

   
Nou.....gaan we weer !! De achtertuin van de Peelhoven
   
Max staat te wachten tot die wordt opgezadeld fff bukken Max dan kan ik er makkelijk bij
   
Kijk Max eens mooi lopen  
   
Nog even wat aan singelen En dan in galop
   
   
   
  Opa en Oma terug naar hun jeugd in het Boerenbond museum
   
ťťn van de zeven geitjes Ouwe bok
   
He...die hebben wij ook nog thuis !! De voorloper van de Maxicosi
   
Zelfs de paarden zijn antiek  Weer terug op de Peelhoven....even kroelen met Farouse
   
Latoya gaat Farras halen, Farouse is nieuwsgierig  Daar gaan we
   
Farras volgt MichaŽl Lekker stappen langs de boeren landweggetjes
   
Opa en Oma sjokken er achteraan Het mooie Brabantse land
   
Onderweg even een onderonsje met de buurt paardjes Na afloop nog even in de rijbak
   
en fff volgas zo hehe fff uitstappen
   
fff de tandjes poetsen een knuffel en terug in de wei
   

Zo.....het avontuur Peelhoven zit er weer op....even maar want in mei zijn we weer terug voor dan een heerlijke week Peelhoven
   

Donderdag 20 januari 2011

Vandaag was het weer heerlijk zonnig, maar wel een frisse dag...zeg maar gerust koud. Weer een goede gelegenheid om tijdens een wandeling wat foto's van Angel en Devil maken. Hiervoor is MichaŽl met Angel en Devil naar het Hoge Bergse bos geweest. Ondanks het zonnige weer was het lekker rustig. Devil vond de temperatuur geen belemmering om ook nog even van het water te genieten terwijl MichaŽl zijn vingers aan de camera vastvroren.

 

Angel en Devil stuiven op het water af Het lijkt wel of Devil achterna wordt gezeten door een ijsbeer
   
O nee het is Angel maar Toch maar fff pootje baaien brrrr
   
Koud he Angel !! Ik lig hier prima....het water is mij te koud
   
Zal ik nou wel of zal ik nou niet een duik nemen Laat ik het maar doen....
   
Pfffff ooohhh ooww koud zeg Jij bent echt niet wijs he Devil
   
Ja maar ....het ziet er zo lekker en aantrekkelijk uit Zo dat was weer een lekker koud avontuurtje
   

Zondag 9 januari 2011

Sinds vorige week is  de sneeuw en ijs langzaam verdwenen. Wat een heerlijkheid om weer zonder gladheid buiten te kunnen zijn. Gisteren was het helaas voor ons niet mogelijk om naar de Nieuwjaarswandeling in Hargen te gaan omdat MichaŽl nachtdienst had. We hopen bij een volgende wandeling weer een keer aanwezig te kunnen zijn.

Vanmorgen hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in het bos. Wat een heerlijk weer was het vergeleken met de afgelopen week. De vogels fluiten en het lijkt wel of de lente in aantocht is. Helaas moeten we nog een tijdje wachten De honden hebben lekker kunnen ravotten en liggen nu heerlijk na te genieten.

 

ons meissie Devil en Angel genieten van de zon
   
  Op sommige sloten ligt nog ijs
   
Devil rent heerlijk met een stok Devil en Angel komen naar Connie rennen
   
   
   

Zaterdag 18 december 2010

Zoals vele mensen in de Randstad hebben kunnen ondervinden is er gisteren heel erg veel sneeuw gevallen. Helaas moesten we allemaal werken en waren we niet in de gelegenheid om gisteren een sneeuwwandeling te maken. We hebben 's avonds  wel lekker in de tuin gespeeld en nog enkele foto's gemaakt. Vanmorgen zijn we lekker naar het bos geweest en daar hebben we heerlijk met Angel en Devil gewandeld en met de sneeuw gespeeld. De honden hebben genoten en liggen nu heerlijk uitgeteld te slapen en na te genieten.

vrijdag morgen het begint net te sneeuwen 's middags ligt er een dik pak sneeuw
   
   
   
   
   
kerstvrouw met Flash Kerstvrouw met Faye
   
lekker dollen in de tuin  
   
  heerlijk rennen in de sneeuw
   
  Devil blijft maar dollen en zit helemaal onder de sneeuw
   
  Onze twee kanjers
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Dinsdag 9 november 2010

Vanmorgen is MichaŽl met Angel en Devil naar het strand van Hoek van Holland geweest. Het was guur, mistig en koud echt een herfstdag. Er was dus ook buiten hen niemand op het strand te vinden. Angel en Devil hebben heerlijk lopen rennen en vliegen. Ze zijn heen over het strand gegaan en af en toe gingen Angel en Devil pootje baden in de zee. Terug zijn ze via de duinen gegaan.

Twee raketten schieten over het strand Lekker rennen langs de zee
   
Brrrrrrr het is een beetje koud  
   
   
   
   
   
Heey wat heb jij daar nou.....een gevaarlijke slang !!!!! Er was toch nog een verdwaalde duitser op het strand
   
  Devil probeert de tuinslang te verzuipen
   
Zooo....die slang is dood Nou zijn die meeuwen aan de beurt !!!!
   
De garnalenvissers in actie  
   
Poe poe.....druk dat het was !!!! He he...fff uit puffen
   
Hier zijn Angel en Devil wat op het spoor Ja hoor...konijnen...op de achtergrond is er ťťn net op tijd weg zonder gezien te worden
   
Angel en Devil bedenken een plan Angel aan de ene kant van de berg en Devil aan de andere kant
   

Angel heeft wel vaker zo'n plannetjes opgezet samen met Raptor op Ameland, maar dit keer waren de konijnen slimmer en op tijd in hun holletje

   
Donderdag 4 november 2010

De laatste maanden zijn er veel minder updates geweest. Het leek heel rustig op de site, maar in huize Kemp is het nog nooit zo hectisch geweest. In mei 2010 is MichaŽl begonnen met de opleiding Middelbaar Veiligheidskunde. Hiervoor ging hij buiten zijn gewone vol continue diensten 1 dag en avond naar school. Hiervoor moest hij dan ook nog opdrachten maken. In oktober heeft hij hiervoor schriftelijk examen gedaan en heeft dit met een ruime voldoende afgesloten. Daarnaast moest hij ook nog een scriptie maken. Vandaag moest hij  een presentatie houden en de scriptie verdedigen. Tot onze grote blijdschap heeft hij dit met goed resultaat af gelegd. Hij is nu dus officieel Veiligheidskundige. De diploma uitreiking zal in december gaan plaatsvinden. Dit heeft tot resultaat gehad dat er voor Angel en Devil wat minder tijd was en zeker om ook nog foto's te maken. Wij zullen plechtig beloven dat wij dit heel snel zullen goedmaken. Maar MichaŽl is niet de enige studiebol. Latoya heeft in Oktober de beruchte taal en rekentoets van de Pabo in ťťn keer gehaald en Wesley  heeft een heel belangrijk deel van zijn studie aan de Erasmus Universiteit afgesloten. Hij is Cum Laude afgestudeerd voor zijn Bachelor Bedrijfskunde. Hij gaat nu nog een jaar verder voor zijn Master.

Verder gaat het heel goed met Angel en Devil. Angel krijgt al zo'n maand geen medicijnen meer en ze doet het heel goed. Devil is dezelfde boef, maar ook met hem gaat het  goed.

 

Felicitatie van michaŽl's mentor Wesley neemt zijn bul in ontvangst van ťťn of andere professor
   
  Je hoeft je niet af te vragen of we trots zijn
   
Lekker struinen jaja ik weet het.....ik moet weer poseren
   
  Even mijn tandjes flossen
   
Op de achtergrond zie je trouwens de oude schaatsbaan die verbouwd zou worden in sportvelden,. De heipalen hebben ze er toen uit gehaald en drainage aangelegd maar daarna is er helemaal niets meer gebeurt en ligt er nu een kale vlakte. De belastingbetaler betaalt wel weer. Een schande in Capelle aan den ijssel, heeft weer enkele tonnen gekost. De hondjes vinden het allemaal wel prima...die kunnen zich nog steeds vermaken.
   
   

Zaterdag 7 augustus 2010

Vrijdag middag hebben we een bezoekje gebracht aan Frank en Martien, eigenaren van ons vakantieadres. Latoya had haar paardrijkleren meegenomen zodat zij lekker een ritje kon maken op dit keer Max. Ook konden we kennismaken met de nieuwe aanwinst van Franka en Martien...Firouze, een veulen van  vier maanden jong .Franka en Martien wij hebben weer een hele gezellige middag en avond gehad en hopen jullie snel weer te zien.

   
Farras legt aan Firouze uit waar je lekker kan drinken En hier kan je de sappigste blaadjes vinden
   
Latoya had Max maar weer even gekaapt  
   
   
   
  Firouze en Farras in het avondzonnentje

 

   
   
   
Firouze moet op stal maar is het daar niet zo mee eens De schattige Firouze