Bezoekjes aan Of shinji's star

Zaterdag 15 oktober 2011 en Zondag 16 oktober 2011

Vanmorgen rond half tien op pad gegaan richting het hoge Noorden. Rond een uur of kwart over twaalf kwamen we aan bij Hotel Zuid-Broek waar we de nacht zullen slapen. Angel en Devil even heerlijk uitgelaten om door te rijden naar de Stars. Angel en Devil bleven in de auot. Bij aankomst waren Pit en Charles al aanwezig. Kleine Oesja lag binnen heerlijk te slapen. De overige O-tjes waren heerlijk buiten. Na even heerlijk te hebben genoten van de pups kregen ze eten en daarna vielen ze één voor één in slaap. Na enige tijd kwamen ook Anja en Jan, Anthira en Annika met hun Aram en Connie. Later op de middag mochten de honden lekker mee voor een wandeling.  Pit Charles Connie en Anthira bleven bij de pups. Oesja heeft bijna heel de tijd bij Anthira in haar armen geslapen. Vandaag zagen Michaël en Latoya zichtbaar dat Angel genoot en dat ze tussendoor niet ging liggen om bij te komen. Nou ik kan je zeggen dat dit een heerlijk gevoel is. Na terugkomst .....ja Angel en Devil hadden natuurlijk ook in de sloot gespeeld en waren dus niet op hun schoonst mochten ze in de buitenkennel. Latoya heeft daarna ook nog een hele tijd genoten van Oesja terwijl ze heerlijk sliep. Toen Oesja weer binnen was heeft ze weer gegeten en Latoya heeft geprobeerd weer wat water naar binnen te krijgen bij de kleine meid. Na het eten mochten Shinji Ayreon Angel en Devil weer mee voor een lekkere wandeling. Ook nu genoot Angel zichtbaar. Na terugkomst mochten Angel en Devil mee naar binnen Beide gingen gelijk kijken bij de pups en Devil vond dit wel heel interessant. Terwijl Devil alles aan het bekijken was lag Angel heerlijk samen met Shinji  samen onder de tafel. Devil heeft daarna nog even kennis gemaakt met de pups en  dit vond hij heel leuk. Hij was heel lief voor Oesja. Rond een uur of 9 was het tijd om richting het hotel te gaan. Ronald en Saskia wij hebben weer genoten van jullie en alle starretjes. Alle O-tjes zijn super maar Oesja heeft voor ons toch iets heel bijzonders. Hopen dat haar groei nu goed doorgaat zetten en het verder goed met haar blijft gaan. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Zondag morgen eerst de honden heerlijk uitgelaten en na het ontbijt zijn we weer op pad gegaan richting Rotterdam. Vanmiddag gaat Wesley Parachute springen en hier willen wij natuurlijk bij aanwezig zijn.

  Genieten van de pups
   
  Spelen met een blaadjeT
   
spelen in de tunnel Tijd om even te rusten
   
  poes wordt even onderhanden genomen
   
genieten in de sloot  
   

Vrijdag 20 november 2009

Tijdens het nagenieten van de foto's van het bezoek aan de Stars van afgelopen weekend kwam ik erachter dat ik met ons andere fototoestel ook nog foto's had gemaakt welke ik nog niet op de website had gezet. Omdat er toch een paar hele leuke tussen zitten plaats ik ze vandaag alsnog. Ik hoop dat u ook zo geniet als wij hebben gedaan.

  Heerlijk slapen
   
   
   
Jij mag nu nog best in mijn vinger bijten. Als je groot bent niet meer  
   
  Hé zus zullen wij even een potje ravotten
   
Zaterdag en Zondag 14 en 15 november 2009

Zaterdagmorgen rond 10.30 uur zijn we richting het Noorden gereden om het L nestje van Zarka en Raptor te gaan bewonderen. Omdat wij een nachtje zouden overnachten in Huize Shinji stars hadden we besloten om Angel en Devil thuis bij Wesley te laten zodat er geen extra onrust zou kunnen ontstaan bij de Stars. Na een voorspoedige reis kwamen we rond een uur of twee aan in Bellingwolde. Annelies en Jasper waren al aanwezig om hun kanjertje te bewonderen. Na aankomst is Michaël met Ronald en Rap'tor meegegaan naar de training. Latoya en ik hebben heerlijk kunnen knuffelen met de kleintjes. Marianne kwam ook puppy knuffelen en we hebben lekker kunnen bijkletsen. Na een heerlijke maaltijd en gezellige uurtjes was het tijd voor de Belgische gasten om richting huis te gaan. Wij hebben nog een hele gezellige avond gehad. Zondagmorgen hebben Latoya en ik heerlijk de pups verzorgd. We hadden zo ook weer de gelegenheid om heerlijk met de pups te knuffelen. Het zijn allemaal schatjes. Ook wij hebben onze favoriet alleen zijn er bij ons twee LAVI en LEWA. Het zijn schatjes maar vooral zijn wij gevallen voor hun mooie donkere kleuren. Rond een uur of elf arriveerden Marko en Evelien en de kids en even later ook Judith en Johan. Ook nu hebben we weer kunnen bijkletsen. Rond een uur of 4 was het voor ons weer tijd om richting Rotterdam te vertrekken. We wilde bijtijds thuis zijn omdat Latoya vandaag weer een belangrijke toets moest maken ( gelukkig is deze heel goed gegaan). Wij hebben genoten van twee dagen huize Shinji Star en willen Ronald en Saskia weer hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Wij hebben genoten van alle bezoek en alle kleine en grote Stars. Hopelijk tot gauw.

 

high five met Latoya Lewa rust uit op Latoya's toffel
   
Lekker slapen met mama Latoya en Connie kijken toe hoe de pups eten
   
Hé jullie zien me niet hé? gaaap
   
Samen heerlijk slapen Zullen we even samen ravotten
   
  Wat een schoonheid hé