In memoriam

Als tranen een trap konden bouwen
en herinneringen een brug
dan klommen we hoog de hemel in
en brachten je mee terug
als sterren konden spreken
als sterren konden zien
zou je dan vanavond heel even willen zwaaien
en twinkelen als een groet
zodat wij hier beneden weten
hoe het zonder jou verder moet

Donderdag 18 oktober 2007

Het lijkt of wel of we nog niet genoeg leed hebben over het verlies van onze lieve Rocky, maar vandaag heeft Teddy ons ook verlaten.

Vandaag moesten Teddy en Banjo voor een castratie onder plaatselijke verdoving naar de dierenarts. Rond 17.00 uur ging MichaŽl en Latoya hun ophalen. Bij aankomst was Teddy wel heel duf en suf terwijl Banjo erbij zat of er niets aan de hand was. De dierenarts vertelde dat Teddy het heel zwaar had en dat hij vannacht maar binnen moest blijven zodat wij hem goed in de gaten konden houden. Banjo was Teddy steeds aan het poetsen en terwijl MichaŽl en Latoya in de auto op weg naar huis reden ja jullie raden het natuurlijk wel zakte Teddy in ťťn. MichaŽl bedacht zich weer geen moment en begon gelijk te reanimeren en snelde terug naar de dierenarts, maar ook deze hulp kwam te laat. Hoeveel verdriet moeten we nog dragen. Latoya is nu echt helemaal kapot. Zij heeft zondag alles voor haar ogen  zien gebeuren eerst met Rockyen binnen nog geen 4 dagen moet ze haar lieve Teddy ook verliezen aan een onschuldige operatie. Teddy was stiekem haar lievelingetje. Teddy mocht maar 6 maanden oud worden.

Teddy je was een schat en een clown maar ook jou zullen we nooit vergeten. Rust zacht lieve schat.

 

  Een mooie bewerking van Teddy gemaakt door Anouk, Dank je wel!
   

Zondag 14 oktober 2007

Het leek een gewone zondag te gaan worden. Maar helaas is hier niets van terecht gekomen. Connie en MichaŽl waren in de tuin aan het klussen toen Latoya gillend naar buiten kwam dat onze Maine Coon Rocky zo gek deed. Wij zijn als een waanzinnige naar binnen gerend en het was al heel snel duidelijk dat er weinig meer aan Rocky gedaan kon worden. Rocky had een hartstilstand en MichaŽl heeft hem nog geprobeerd te reanimeren maar dit mocht helaas niet meer baten. Rocky was nog maar 6 jaar oud en verder gezond ( alleen moest hij speciaal voer eten i.v.m. blaasgruis). Wat heel erg bijzonder was, dat vanaf het moment dat MichaŽl Rocky ging reanimeren,  kwam Devil  en hij begon Rocky  te likken en met zijn neus op de mond en buik van Rocky te duwen. Net of hij wilde laten weten dat hij gewoon moest opstaan. Devil is daarna ook een hele poos zo blijven liggen zijn poot tegen die van Rocky aan. Angel daar in tegen kwam even kijken (en wat een blik in die ogen) maar ging direct weer weg. Wij zijn overmand door heel veel verdriet. Rocky was veel te jong om uit ons midden weg te moeten gaan, maar hij was ook heel bijzonder. Overal waar wij gingen was hij ook. Hij lag heerlijk op schoot en sliep heel vaak bij Latoya in bed. Zelfs als de was opgehangen werd was hij er bij.

Lieve Rocky we zullen je nooit vergeten.

 

 

Joyca

Joyca was een Duitse herder. Maar is helaas niet meer onder ons. Zij is geboren op 02-07-1993 en heeft vanaf dat ze 8 weken oud was bij ons gewoond. We hebben haar helaas op 25-februari-2006 in moeten laten slapen. Ze heeft op 21-02-2006 haar eerste hersenbloeding gekregen daarna haar tweede in de nacht van 24 op 25 februari 2006 daarna was zij er zo slecht aan toe dat het niet meer leefbaar was. Wij hebben bijna 13 jaar van haar mogen genieten. Genieten was het zeker omdat zij altijd lief voor mens en dier was. Daarom zullen wij haar nog heel lang blijven missen.

 

 

   
 

De regenboogbrug

 Aan de andere kant van de hemel is een plek die de Regenboogbrug genoemd wordt Als er een dier dood gaat waar heel veel van gehouden werd door iemand hier op aarde, dan gaat dit dier naar de Regenboogbrug Daar zijn weides en heuvels voor al onze speciale vriendjes zodat ze samen kunnen rennen en spelen Er is daar voldoende eten, water en zonneschijn, onze vriendjes hebben het daar lekker warm en hebben het goed daar. Al de dieren die oud en ziek waren worden weer gezond en sterk, zij die pijn hadden en verminkt waren worden weer helemaal gezond en sterk, net zoals we ze herinneren in onze dromen over de voorbijgegane tijd. Ze rennen en spelen allemaal samen, maar de dag zal komen waarop er 1 stopt en in de verte kijkt. Zijn heldere ogen kijken aandachtig, zijn verlangen vliegt bijna over het groene gras, zijn pootjes gaan sneller en sneller en sneller Hij heeft jou gezien en als hij jou in de armen vliegt en jullie elkaar innig knuffelen zijn jullie weer voor altijd samen. Tranen van geluk vallen op je gezicht en je handen strelen het geliefde hoofdje, dan kijk je weer in de vertrouwde ogen van jouw huisdier, die zolang uit je leven is geweest maar nooit uit je hart is geweest...